De geest van Delfshaven (8+)

geest van delfshaven openingOntwikkeld door De Theaterstraat presenteren wij:
De leukste manier om het cultureel erfgoed van Rotterdam te leren kennen:
deel flyer geest van delfshaven; rondleiding tour voor kinderenRondleiding Rotterdam kinderen delfshavenJonkert, een onrustige geest, zorgt voor Grote problemen in Delfshaven.
Van valse tonen tot plotselinge rukwinden en verdrinking.
Jij kunt er voor zorgen dat Jonkert zijn verdiende eeuwige rust vindt. Alsjeblieft!
Help ons!
Volgens oeroude gebruiken is dé manier om onrustige geesten tot rust te brengen:
Iets wat van de geest zelf is geweest weer aan hem teruggeven.
Maar dan moeten we er wel eerst achter komen waar Jonkert nu is..

Wat?
Meedoen aan De geest van Delfshaven is de leukste en meest bijzondere manier om (een gedeelte van) Rotterdam te leren kennen. Tijdens een tocht hoor jij live en via een koptelefoon wonderlijke verhalen en aanwijzingen. Zo praten mensen, gevelkopjes en beelden met je, en helpen zij jou Jonkert te vinden. Ook zul je op verschillende manieren proberen het kwaad te weren en het goede te bevorderen. Dit alles in het mooie decor van (historisch) Delfshaven, waarin je ook het ware liefdesverhaal hoort van Werinde en Theo.

Hoe lang?
De tocht duurt ongeveer 111 minuten (1 uur en 3 kwartier à 2 uur)

Voor wie?
De geest van Delfshaven is geschikt voor 8+. In de praktijk blijkt de tocht vooral leuk en spannend te zijn voor kinderen van 8 - 10 jaar en hun begeleiders. En zeker ook voor volwassenen die op een bijzondere manier naar Delfshaven willen kijken. Voor feestjes van kinderen die hun 8e, 9e of 10e verjaardag vieren is de voorstelling ook heel geschikt.

Voor De geest van Delfshaven moet je trappen kunnen lopen en Nederlands kunnen verstaan.

aanvangstijd rondleiding tours Rotterdam DelfshavenWanneer?
Op verzoek, dus u kunt vaak een Privé-tocht boeken voor uw eigen groep! Als u hier klikt komt u op onze reserveerpagina.

Waar begint het?
We beginnen in de Jan Kruijffstraat, op het pleintje bovenaan de trappen van Metrostation Delfshaven. Voor een plattegrond: klik hier.

Let op: Het geheel speelt zich buiten af en bij regen spelen wij gewoon door. Als u vanwege het weer twijfelt of de voorstelling doorgaat, bel dan op de voorstellingsdag met 06 - 455 109 16.

Publieksreacties
Het volwasgeest van delfshaven openingsen publiek ziet het als 'een heel leuke, toeristische theatrale tour met extra doe-dingen' en vindt het 'bijzonder om Delfshaven en toevallige (?) gebeurtenissen als decor te ervaren' van een 'mooi, spannend en echt goed verteld verhaal'. Ook is goed dat de kinderen tijdens de tocht samenwerken. Kinderen van 8 - 10 vinden het geheel heel leuk, ook een heel goed verhaal, leuk om zo door de stad te lopen, spannend en soms even eng, maar gelukkig beschermen we onszelf!

Alvast meer horen?
Klik in de flyer op het gezicht van De geest, als je hem alvast wilt ontmoeten..

Prijzen
De prijs voor Privé-tochten (bijvoorbeeld voor verjaardagen / families / feesten) is afhankelijk van het gekozen tijdstip. Een tocht die 's nachts om 0.00u eindigt is duurder dan als u overdag de tocht volgt. Hieronder staan de prijzen voor een tocht overdag.
1 t/m 8 personen: € 80,-
9 t/m 25 personen: € 10,- per kind / € 7,50 per begeleider.

Meer info?
Voor meer info: mail Rondleiding Rotterdam door hier te klikken.

Geheime boodschap
Hieronder staat nog een geheime boodschap van de geest. Wil je die lezen? Plaats dan je muis op het sterretje. Houdt de linkermuisknop ingeduwd en beweeg de muis langzaam naar beneden..

*
Jij!
Ik heb je nodig!
Harder dan ik dacht!
Geef mij mijn eeuwige rust!
Opdat ik geen Morf word....
Want eigenlijk ben ik wel goed
Maar ik ben vermoord. En vervloekt!
En daardoor verspreid ik het Onheil over Delfshaven.
Dus.. als je het niet voor mij doet.. Doe het dan voor de ander
Voor Delfshaven..
Of voor jezelf!
JT

geest van delfshaven geheime boodschap