Vacature stadsgids

Zelf als stadsgids aan de slag bij St. Rondleiding Rotterdam? Op dit moment zijn er vacatures voor stadsgidsen.

We zoeken gidsen voor het Centrum, Delfshaven, Kop van Zuid en/of Katendrecht.
Voorwaarden zijn in elk geval: woonachtig in Rotterdam en een theaterachtergrond als speler / speelster.

Geef in je sollicitatie in ieder geval aan wat jouw beeld van Rotterdam is, en op welke manier je dat op een groep zou overbrengen. Eventueel nodigen wij je dan uit voor een kennismakingsgesprek. Hierna leidt je ons kort rond langs twee zelf te kiezen punten in Rotterdam, en volg je een afgestemde interne opleiding.

De vergoeding is 42,35 euro incl. BTW per uur vanaf het moment dat je zelfstandig rondleidingen verzorgt.

Nu kan iedereen alles leren over Rotterdam. Maar die kennis op de beste manier delen met je gasten, het improvisatievermogen, het kunnen inspelen op heel verschillende groepen en op het moment (of te wel; het succesvol maken van de rondleiding), daar gaat het om.

Graag nodigen we je uit je sollicitatie te mailen naar Nico Goezinne via info@rondleidingrotterdam.nl.

Hopelijk tot ziens!

 

Op dit moment bieden we de volgende rondleidingen aan:

Rondleiding Rotterdam Centrum
Centrum
Vaak beginnen we we waar u wilt. Maar als u niet kunt kiezen; op de Erasmusbrug? (Achterkant van) Centraal Station? Markthal? Of toch op de beste blind-dateplek? En met de lekkerste taart tussendoor?

deze rondleiding

Rondleiding Rotterdam Architectuur
Architectuur
Over de hoogte- en okee.. dieptepunten van Rotterdamse architectuur + antwoord op de vraag waarom gebouwen, pleinen en bruggen er zo uitzien. Gemengd met sociale, historische en actuele informatie.

deze rondleiding

Rondleiding Rotterdam Delfshaven
Delfshaven
Het historische deel én de rest van Delfshaven, van Marconiplein tot Zakkendragershuisje. Of andersom. Als u liever alleen het historisch gedeelte bezoekt, doen we dat! Ook is een bezoek hoog in de molen mogelijk.

deze rondleiding

kop van zuid katendrecht rondleiding
Katendrecht/Kop van Zuid

Veel architectuur op de Kop, terwijl op het naastgelegen Katendrecht bijna alle grote stadsverhalen zijn te vertellen. En dat is precies wat we graag doen. Over gebouwen, landverhuizers, Kapenezen en meer..

deze rondleiding

Rondleiding Rotterdam Spangen
Spangen

Een oude, nieuwe stadswijk. Over architectuur, het oude / nieuwe kasteel, kunst, overlast en verschillende golfbewegingen in Spangen. Maximaal 10 deelnemers, vanaf Marconiplein.

deze rondleiding

Instaprondleiding Rotterdam Centrum
Instaprondleiding
Het beste van Rotterdam: in de ochtend in 1,5 uur vanaf het CS via de Markthal richting de Erasmusbrug voor tien euro pp. Langs de hoogte- en oké: een dieptepunt in Rotterdam. (€ 10,- pp).

deze rondleiding

Rondleiding Rotterdam De geest van Delfshaven (8+)
Met kinderen: Delfshaven

De geest van Delfshaven (8+). Een spannend-leuke tocht, vooral voor kinderen van 8-10 jaar en hun begeleiders. Een combinatie van een speurtocht, zelf dingen doen, een live tour en een geluidswandeling.

deze tocht