Rondleidingen voor kleine groepen (1,5u/€12,50 pp)

Wat en wanneer?
Het beste van Rotterdam is speciaal voor mensen die alleen of met een kleine groep Rotterdam bezoeken of beter willen leren kennen. Bijna alle ochtenden lopen we in 1,5 uur langs de highlights van Rotterdam.

In het Centrum lopen we vanaf het Centraal Station via de Markthal naar de Leuvehaven (voor het zicht en de mooiste verhalen over de Kop van Zuid met de moderne architectuur.)

Op de Kop van Zuid en Katendrecht lopen we in 1,5 uur vanaf het Wilhelminaplein naar het SS Rotterdam.

En in Delfshaven starten en eindigen we bij Metro Delfshaven.

beeld bij de Erasmusbrug

Let op: Reserveren voor deze rondleiding is nodig. U ziet dan gelijk welke data in de komende maanden beschikbaar zijn.

Hoe lang en hoe duur?
Het beste van Rotterdam duurt anderhalf uur en kost € 12,50 per persoon. Betalen kan cash na afloop van de rondleiding bij de gids.

Over?
Meer informatie over de inhoud van de rondleidingen vindt u op de betreffende pagina's: Centrum, Kop van Zuid en Katendrecht, en Delfshaven. U kunt zich zelfs laten verrassen, door bij het reserveren in te vullen dat het gebied voor u niet uitmaakt..

Hoe?
De rondleidingen zijn lopend, beginnen alleen om 10.15u en deze instap-rondleidingen zijn helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De voertaal is Nederlands.

Reserveren
Om te reserveren klikt u hier. U kunt dan reserveren tot 7 personen. Want: vanaf 8 personen is een privé-rondleiding van 1,5 uur goedkoper. U kunt ook bellen met 010 737 07 46.

En ook voor deze rondleidingen geldt: Wij zijn flexibel, meestervertellers, enthousiast en realistisch over onze stad. (Lees meer over onze rondleidingen op onze homepage.)

 

Hopelijk tot ziens! Wij ontmoeten u graag.

Bij deze, of bij uw privé-rondleiding.