Rondleidingen voor individuen/kleine groepen (2u/€10,-)

Wat en wanneer?
Het beste van Rotterdam is onze instap-rondleiding voor indidivuen/kleine groepen. We bieden deze aan op alle dagen in de zomervakantie / tot en met augustus. In twee uur lopen we langs de hoogte- en dieptepunten van het centrum. We beginnen vanaf het Centraal Station en lopen dan via de Markthal naar de Erasmusbrug, voor het beste zicht op de Kop van Zuid met de moderne architectuur.
De rondleidingen beginnen steeds om 10.15uur en eindigen om 12.15u.

Hoe duur?
Deze rondleidingen van 2 uur kosten € 10,00 per persoon. Als u uw Rotterdampas meeneemt, betaalt u € 7,50. Betalen kan cash na afloop van de rondleiding bij de gids. Let op: Reserveren is noodzakelijk.

Over?
Tijdens de rondleiding hoort u over:
- Architectuur (waar wij in gespecialiseerd zijn)

- En ook: De show- en achterkant van een straat en buurt;
- Hoe kunstenaars Rotterdammers zien, en Rotterdammers zichzelf;
- Hoe heel verschillende mensen met (?) elkaar samenleven in Rotterdam: de stad die vele steden is;
wat het verhaal achter het heksenbeeld en het linkerbovenraam van het stadhuis is;
- En do's and don'ts in deze stad (volgens ons Rotterdammers) etcetera.

Hoe?
De rondleidingen zijn lopend en deze instap-rondleidingen zijn helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De voertaal is Nederlands.

Reserveren
Wilt u reserveren voor een Instap-Rondleiding? Klik de reserveringspagina. (U kunt daar reserveren tot 5 personen; als u met meer personen wilt komen, kunt u het melden bij de 'opmerkingen'. En: vanaf 7 personen is een privé-rondleiding van 1 uur goedkoper.

En ook voor deze rondleiding geldt: Wij zijn flexibel, meestervertellers, enthousiast en realistisch over onze stad. (Lees meer over onze rondleidingen op onze homepage.)

Hopelijk tot ziens! Wij ontmoeten u graag.

Bij deze, of bij uw privé-rondleiding.